life is a movie

O-Bee ? Life Is A Moviefavoritt sanger

space bound-eminen den beste sangen som noen gang er laget , etter min mening

on the floor- jennifer lopez feat pitbull fått helt dilla på den 

black and yellow -wiz khalifa den høres ikke noe bra ut med engang, men den er egentlig ganske bra

tusen tegninger-karpe diem de må være de beste rapperene i norge , elsker sangen

 

T-pain feat Chris Brown - Best love song , digger den

Q; likte du noen av sangene?
VURDERING -http://sigridmathea.blogg.no/innlegg/bilder

-Jeg elsker bildene dine , det er kjempe flotte jeg ble nesten til ordløs. Du skriver bra , interessant og det gjør at jeg har kjempe lyst og følge bloggen din videre .Spesielt nå som du skal til New York. Kos deg der♥

design

-Designet er  jo kjempe søtt og koselig, for meg betyr designet ganske mye når jeg skal lese en blogg . Det er jo veldig mange som har det samme designet så det var kanskje et minus . Du er sikkert kjempe interisert i foto og sånn så da passer jo headeren utmerket til deg.

KARAKTER - 5+ stå på videre og lykke til ! :D
SØNDAGSTIPS

Jeg vet jo selv godt at søndag kan være en av de kjedeligste dagene i uka.Ingenting er oppe, det regner, vennene dine er kanskje på hytta eller noe sånn, men du kan fortsatt finne på mye morro alene og inne i varmen.Det eneste du trenger egentlig er og bruke fantasien!


♥Bake, du kan bake boller, kaker.Kose deg med det selv eller invitere venner/familie, men uansett så pleier det om smake ganske godt.


♥Spa er jo herlig uansett hvilken dag, men når du tenker over at du har hatt en stressfull uke så fortjener du en enkel dag som du bare skal bruke til deg selv.Ta et bad, lag din egen ansiktsmaske , tenn lys og ta hårkur i håre ditt og du er superklar til en ny flott uke.


♥Hør favoritt musikken din, les en bok.Sett deg i den beste stolen og nyt det.Vær i din egen verden.


♥Film/tv-serie kan du se.En flott dag til og ha marathon for akkurat den serien du vil se(hvis du er alene). Uansett så er fjernkontrollen DIN.

Q;Kommer du til og bruke noen av tipsa ?