Hvor blir sommeren av ?

I april - mai hadde vi jo så kjempe fint vær her på karmøy men nå regner, tordner , lyner det i ett og jeg begyner og lure på hva som skjer med sommeren. Dårlig start på ferien , men får håpe det blir bedre etterhvert siden det er lenge til jeg reiser til syden. Begyner og bli  litt deprimert.


ber til gud om at dette her stemmer og at regne forsvinner for resten av sommeren!
Q; hvordan er været hos deg ?


noe jeg savner
//wehearit
Q; savner du sol og sommer ?
hull i ørene

Beklager dårlig blogging, men har gjort andre ting de siste dagene og det har gått i ett. Men har ikke tatt noen bilder , haha. 


tok 2 nye hull i øra her en dag(de 2 opperste) så nå har jeg 6 i det ene og 5 i det andre. Mange synes sikkert ikke det er så fint, men jeg liker det veldig godt :D

Q;Har du hull i ørene ?

Første dagen i sommerferien

I dag ser jeg  og føler meg rett og slett ut som om jeg har vært full en helg i strekk. Null energi, sminkerester, ikke matlyst ja jeg føler meg egentlig helt jævlig. Skal ta meg en dysj nå etterpå og få freshet meg opp litt til i kveld fordi da går turen til Andrea der vi skal se film med mangen folk også fra klassen. Gleder meg kjempe mye og tror det blir eg  koselig kveld .

 

utsikten fra romme mitt 

Q;Hva skal du i kveld ? 

Det er slutt

Nå er 3 fantastiske år på ungdomskolen over og jeg har ikke lyst og innrøme det. Den fantastiske klassen min som jeg ikke skal gå i klassen med lenger. I går var det vitnemålsutelingen med kaker, smørbrød og tårer. Det var helt grusimt og si hade til alle klassene. Og min klasse spesielt, 10D! Dere har jort dagene mine på skolen til noe fantastisk, de fikk meg til og nesten glede meg til og gå på skolen, det var ingen som mobbet alle lo sammen av noe. Vi har vore så sammen sveiset at jeg sjønner ikke hvordan det skal gå videre for noen av oss. Så bor vi jo i en liten by så alle kommer jo til og se hverandre litt , men synes ikke det blir det samme som og gå på skolen sammen.


noen av klassen

meg, ragnhild, vilde og elise

Ragnhild og Vilde

Meg og Camilla

Elise,  meg og Camilla

Andrea og Elise

meg som fikk vitnemåle mitt
Q; Likte du bildene ?
SISTE SKOLE DAG

Kom akkurat hjem, har vore en på skolen, hos Ragnhild og mormor . På skolen ryddet vi bare til vitnemålsutdelingen og det var siste gang vi var samlet der.  Kjempe trist og jeg tror det kommer til og bli mange tårer utover kvelden. 

Nå skal jeg spise middag, dysje, se home and away så fyker jeg av gårde til Ragnhild . Så etterpå blir te utdeling :-)

her er noen bilder fra skolen i dag;
tatt fra iphone , derfor eg kvaliteten dårlig.

Q;Hvilket trinn skal du begynne på etter sommerferien ? 


 
ny kjole

Hadde tenkt og ha denne på vitnemålsutdelinggen i morgen, men begynner og bli litt usikker. Har en planB også.kjole//bikbok 

Q;Synes du jeg skal ha den på meg i morgen?
pizza til frokost

Kom akkurat ut av dysjen og har spist pizza til frokost. Ikke sundt, men jeg har jo sommerferie og da er ca alt lov. Senere skal jeg faktisk på skoleavsluttning med William, lillebroren min. De skal grille og ro i kano osv , tror det kan bli gøy faktisk :-) 

btw; Det skal komme nytt design og header en gang de neste ukene, det passer jo ikke i det hele tatt nå lenger.


nydelig♥

Q; Har du sommerferie?

macbook pro

Skal jo begynne på vidergående etter sommeren og da må  vi jo ha pcer å da har jeg bestillt macbook pro. Her får vi dem billigere, men jeg måtte betale den selv og de kommer ikke før skole start. Trist, men jeg gleder meg syyyykt mye til den kommer♥

 Q;har du et apple produkt ?
camilla sov over i går

love you

Q; hva skal du i dag ?
innkjøp

jakke//veromoda sjorte//veromoda blomstersinglet//bikbok grå singlet//veromoda

likte du noen av innkjøpene?