God morgen

God morgen nå har jeg nettopp stått opp og stellt meg.De andre lager frokost mens jeg ser en film då "disney channel".Skal på Amanda med vivi og shoppe senere, burde kanskje ikke shoppe nå siden det er 4 dager til jeg reiser til sardinia, men jeg får se hva jeg finner.
kos deg videre i dag , snakkes!!
Hva jeg synes

Sombody to love- Justin Bieber feat Usher musikk videoen kom faktisk i dag/natt og jeg digger den!!

Personlig elsker jeg Justin Bieber og sangene hans likt som mange andre tusen jenter her i verden.De fleste sangene hans er vel på den"25 mest spilte lista" på i-poden og kan høre sangene hans om og om igjen hele tiden uten og bli lei av dem.Utseende hans er jo til og dø av.. kunne jo egentlig hat flere av sånne som han i verden,Kanskje en her jeg bor hadde vore kjekkt?


Siste vanlige dag

Heii!

Har endelig satt meg ned , har kommet til Aleksander og skal sove her til søndag så det blir nok koselig.I morgen kommer også vivi og det fra trondheim og jeg gleder meg like mye som på julaften !!

På skolen i dag var det den siste vanlige dagen i 9ende klasse , det er litt rart og tenkte på at jeg har gått 2 år på ungdomskolen.De har gått kjempe raskt og det va vert kjempe kjekkt med en forandring, men nå gruer jeg meg til 10ende med eksamen osv....


sist jeg sjekket så var det noe som hett redigering?...Ett knust egg

Nå skal jeg og mormor spise kvelds.Så skal jeg legge meg!

nattawoodstock

I dag hadde vi festival på skolen.Noen var kledd som hippier og andre ikke , det va sang, grillmat, sol, limbo og bare kos.Skulle ønske skolen var sånn hver dag, det hadde vel alle likt!

Jeg var så trøtt i dag morges at jeg måtte legge meg når jeg kom hjem så i mens jeg sov laget mormor verdens beste pizzaaa...hurraaa!!


Meg og Ragnhild-darling♥


Kathrine, Kristin, Oda og meg 


Limbooo, wiihu


Guttaboys


Andrea tøffen :-D


Elise, Andrea og Ellinor


Meg og Camillabestis♥


Andrea, Vilde, Meg og Kamilla :-)


Malin, meg og Camilla♥


Eirik, Malin og Ragnhild