favoritt sanger

space bound-eminen den beste sangen som noen gang er laget , etter min mening

on the floor- jennifer lopez feat pitbull fått helt dilla på den 

black and yellow -wiz khalifa den høres ikke noe bra ut med engang, men den er egentlig ganske bra

tusen tegninger-karpe diem de må være de beste rapperene i norge , elsker sangen

 

T-pain feat Chris Brown - Best love song , digger den

Q; likte du noen av sangene?
solen skinner

Og humøret mitt er på topp. Kom akkurat hjem fra byen sammen med en vennine, vi hadde milkshake og bare satt nede ved sjøen. Livet er herlig av og til .solbriller//ray ban jakke//bikbok singlet//bikbok

Q:hva skal du senere i kveld ?
21 - Et bilde fra en dag du savner

jeg savner dagene på klasseturen våres til hovden♥Q; savner du noe spesiellt ?
INSPIRASJON....jeg bare elsker sånne bilder ♥
null hull

Jeg hadde null hull folkens, ble så glad når jeg fikk høre det så nå blir det over 1 år til jeg skal dit ned igjen♥

Kom nesten akkurat hjem fra tur med mamma.Siden der er så pen vær her så bestemte vi oss for og ta en tur i marka og herlig var det . Kunne gå i bare genser og ikke fryse . Tror det blir et lite april bad på meg hvis noen andre tørr og bli med, satser på det .

Nå skal jeg bare slappe av med tv , muffins, cola og paradise hotel så snakkes vi i morgen ♥ byeeee

kkunne ikke blitt beder vær i dag :)

tflott natur!


broremann koste seg i sola i dag♥ 

Q; har du hatt en like bra dag som meg?
20 - Et bilde av dataen din

her er da den superkule dataen min♥kjøpte den etter konfen min, aner ikke hva den heter eller noee..bare at det er acer , hihihi

Q; har du din egen data ?
tannlegen

Nå har jeg akkurat hatt en herlig frokost , jeg våknet faktisk hall 10 i dag og da stod jeg opp. Føltes herlig og tenke på at nå har jeg en hel dag jeg kan utnytte fullt ut , uten om at jeg skal til tannlegen. Gruer meg kjempe mye, hater virklig tannlegen over alt på jord. 


 tatt av det faktastiske være vi har ute, for 2 min siden

Q; liker du tannlegen ?
påskeferie

I skrivende øyeblikk sitter jeg og koser meg med påskeegg har faktisk akkurat hatt middagsbesøk av mormor og de. Kalkun til middag passet meg egentlig ganske godt i dag. Har endelig fått påseferie og nå skal jeg bare kose meg og ta det me ro, nesten alle skal reise bort så jeg får finne fantasien min og ikke bare sitt hjemme hele ferien.


håper alle får en kjempe fin påske ♥

Q: hva skal du i påsken ?
10D

Tok klassebilde på skolen i dag , ble ikke sånn kjempe fornøyd men kunne jo vær verre da. Kommer til og savne den klasse så sinsykt mye når vi slutter, har bare noen månder igjen sammen :)


dårligkvalite.com

Q: hva synes du om bilde ?
19 - Et bilde av din håndskriftjeg synes selv jeg skriver døds-stygg , men hva synes du ?
VURDERING -http://sigridmathea.blogg.no/innlegg/bilder

-Jeg elsker bildene dine , det er kjempe flotte jeg ble nesten til ordløs. Du skriver bra , interessant og det gjør at jeg har kjempe lyst og følge bloggen din videre .Spesielt nå som du skal til New York. Kos deg der♥

design

-Designet er  jo kjempe søtt og koselig, for meg betyr designet ganske mye når jeg skal lese en blogg . Det er jo veldig mange som har det samme designet så det var kanskje et minus . Du er sikkert kjempe interisert i foto og sånn så da passer jo headeren utmerket til deg.

KARAKTER - 5+ stå på videre og lykke til ! :D
herlig og slutte tidelig

Hoppet i joggeklær og tok så vidt sminke på meg i dag tidelig vi har nemlig hatt engelsk tentamen i dag og den gikk rett til helvette, bokstavligtalt. Uansett , gjort er gjort og jeg gruer meg til vi får den tilbake får å si det sånn. 

Akkurat nå sitter jeg og koser meg med is, nytt topp blad , musikk , påskeegg og....lekser . Er heller ikke så fint vær i dag , bare regn, sol, skyer om enn annen så jeg skal 3 timer på treningsenterer i dag. Kan ikke være bare bestemme seg for og være sol ?

På torsdag skal vi ta klassebilde foresten, gruer meg til og slutte på ungdomskolen. Tror det har vært de tre kjekkeste årene i hele mitt liv og de herlige folkene klarer jeg meg ikke uten♥


18 - Et Bokeh bilde tatt av deg


tatt av bestevenn Camilla <3

Q; hva skal du senere ?
byen med venner

Sluttet 12 på skolen i dag, herlig♥ Gikk til byn med noen venner etterpå så satt vi i solen og koste oss mens vi hadde mat .Kjenner jeg bare gleder meg sånn til sommeren mer og mer !

ha en fin dag videre folkzzz!! HAR SNART 600 KOMMENTARER OG DEN SOM BLIR NR 600 FÅR VUDRERING AV MEG! wihuuu

Q; hvordan er været hos deg i dag?
summer

sol, is, bading, venner, familie, grilling, bikini, syden, shorts, kjoler, mygg, sene kvelder, vinduet åpent, tynne jakker, hytteturer, stranda, blomster, sommer regn, sand, byturer, overnattinger, høy musikk, dansing , shopping, telturer, båtturer♥ jeg savner sommer noe så innmari mye, men det er ikke lenge til nå! Er allerede ikke så kaldt ute her jeg bor og det er herlig.Q;hva skal du i sommer?