bokanmeldelse- The secret

Får en fantastisk bok , den var bare helt utrolig bra. Den gikk skikkelig inn på meg og jeg føler meg mye bedre etter og ha lest den boka. Boken handler om den så kallte HEMMLIGETEN som du må vite for og få og gjøre akkurat som du vil, kan vel si at den hjernevasker deg rett og slett.Du må aldri si "jeg kan ikke" , "jeg vil ikke" osv. Du er kraften til alt som skjer rundt deg og du må aldri være negativ.

Jeg bare sier det, du må bare lese denne boka. Du får den hos bokhandlere for 299 kr og de har den garantert på biblioteket rund der du bor.

 

HVA ER SÅ DEN STORE HEMMELIGHETEN? Og hva kan den gjøre for deg?

Hvis du noen gang har hatt en drøm, en hemmelig ambisjon, et ønske eller mål du brenner for, men ikke ant hvordan du skulle realisere noe av det, da er Hemmeligheten. For deg som er ung midt i blinken for deg. Hemmeligheten har allerede vist millioner av mennesker verden over hvordan de skal forandre sitt liv og virkeliggjøre sine drømmer. Og det kan du også gjøre.

Hemmeligheten gir deg kraft til å bli, gjøre eller få hva du vil. Vi snakker om rikdom, suksess, strålende personlige forhold, bedre helse og selvrespekt ? alt hva hjertet måtte begjære. Du kan oppnå absolutt alt. Og det eneste du trenger å gjøre, er å oppdage denne Hemmeligheten.

tatt fra cappelendamm.no

Q:har du tenkt og lese denne boka?

 
jeg klarer ikke og ventei morgen kommer iphonen min !! men nå får vi besøk, snakkes senere ♥
27.feb.2011

Follow my blog with bloglovin

 
overnatting

I dag morges våknet jeg av mamma og bror som støvsugte å brølte, klokken var sikkert bare 10 eller noe sånn.Veldig unudvendig kjenner jeg. Camilla har akkurat gått og jeg har fått dysjet , det ble en sen kveld i går siden vi grodde ghost wisperes og lo som bare det . Hadde det veldig gøy og da :-)

Senere får vi besøk av noen venner av mamma og de så skal jeg på "Just go with it"  kino med camillabestevenn , gleder meg.

sånn btw så er vi ikke fjortizzzer

Q; har du sitt "just go with it " ?
outfit

HEI !

Nå sitter jeg og venter på middag faktisk og senere ska camilla komme og sove her så skal vi gro ghost wisperes i hele natt. Blir sikkert kosligt som alltid og har egentlig ikke så mye andre planer selv om det er lørdag, men det er bare deligt med fri. Har bare en uke igjen på skolen så har vi vinterferie også♥


var egentlig ikke outfit da men , hihiih
jeg fikk de

Skone jeg viste litt lenger nede her fikk jeg i går av min kjære bestefar , elske han <3

//bianco 550 kr
Q:likte du de ?
natti

Discoteket var vellykket som bare det, kjente inn masse penger til klasseturen ! Nå skal jeg bare legge meg så kommer det innkjøp og litt sånn i morgen en gang. Gonatt :-)
DISCOTEK

Jepp, klassen min har arrangert discotek nede på et utested her i byen. Der vi kommer til og selge brus og snacks, det skal vist være en liten "konsert" eller noe sånn har jeg hørt. Jeg skal ned diti 7-8 tiden tror jeg så jeg skal vel snart stelle meg og sånn, men uansett hvis du går i 6-9 klasse og bor rundt omkring her på karmøy så må du komme bort.Det koster bare 50 kr får og komme inn :)

random bilde på skolenQ: hva skal du i kveld ?
kanelboller
v
SKAL SI DE VAR SYYYKT GODE!!

og nå skal jeg se tv før jeg legger meg i loppekassen :) godnatt alle sammen!!
SYK

...og vet ikke helt hva jeg skal finne på . Akkurat nå er jeg hos mormor og venter på mamma, men hun kommer ikke før om lenge så jeg aner ikke helt hva jeg skal. Sove eller se tv ? Alle de andre er på skolen og koser seg mens jeg ligger her og koser meg enda mer !

Jeg kan ikke være syk i morgen fordi da skjer det noe spesielt som jeg ikke vil se hva er før i morgen , men jeg håper du får en bedre dag en meg .innkjøp

På mandag var jeg på Amanda med familien min og mormor . Jeg fikk en kjempe fin skinnjakke som jeg alltid har hatt lyst på og endelig fikk jeg den.


Nå har jeg nettopp øvd litt til en stor samfunsfag prøve som vi skal ha i morgen og jeg må nesten øve litt mer før jeg legger meg siden jeg føler jeg ikke kan så stort mye av det, men posetiv er jeg og skal klare den prøven.

btw: Jeg har sitt noen sko fra bianco som jeg dør etter og kjøpe men tenker at jeg har altfor mange sko og ikke kan bruke dem før vår/sommer , så jeg spør deg  JA ELLER NEI?

 bianco// 550 kr
KONTAKT MEG

For spørsmål osv, kontakt meg her:
emilie_eliass@hotmail.com
facebook@Emilie Fresi Eliassen


OM MEG

Jeg er da en jente på 15 år, som bor på Karmøy. Det jeg liker å gjøre på fritiden er å være med venner, finne på masse gøy, og gjøre skolearbeid selfølgelig, haha!
test

test test test